Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vi gör det med stil

kanske är jag tjejen som du gick hem med igår
hon som rev upp dina sedan länge läkta sår
hon som ivrigt sprätter upp alla sömmarna
i försök till att realisera drömmarna
jag är hon som spräcker illusioner
och skapar emotionella explosioner




Fri vers av Elália
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-26 17:51



Bookmark and Share


    Ling
Du känner i alla fall dig själv Kattas min vän.
Jag älskar dig ändå.
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália