Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla

Och där ingen ser något
ser inte heller jag
och där alla vistas
vistas även jag
för annars finns
inte heller
något
\'alla\'




Fri vers av olivia_skjöld
Läst 407 gånger
Publicerad 2005-02-21 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

olivia_skjöld