Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ström av vatten

Jag är en flod
En flod är alltid
Alltid på väg
men vilar ändå
alltid
på samma plats
Alltid
Så full av rörelse
men ändå
är dess läge så
säkert
att vi ritar ut det
på kartor
Pappersbitar utan värde
men ändå
en symbol för
för vår vilja
att hitta rätt.
Är vi inte alla
en ström av vatten?




Fri vers av olivia_skjöld
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-03-02 10:48



Bookmark and Share


  Mats L.
denna, stillsam och fint skrivet
2005-03-02

    Jnåt
bara lysande!
2005-03-02
  > Nästa text
< Föregående

olivia_skjöld