Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sirap

Slangen spyr ut sitt Sirap
Ohörbart ljud dränks i trumpeter
Attackerar med kraften av det Loja
Vätskan dundrar in i mitt huvud
Som sprängs i bitar
Kalle Anka Syndromet.

Sitter i glob av Glas

Kaffe spottat
över alltihop
Det bruna har klöst sig in i
ögonens tappar och stavar
och man ser inte längre
Det utanför Glaset
Kanske om man kastar sig mot ljuset
lyses allt upp
Ett sista fyrverkeri
innan pappret skrumpnar i askan
sega kaskader vidgar sitt nederlag
Splittras ursinnigt av kaklet




Fri vers av olivia_skjöld
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-07-11 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

olivia_skjöld