Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duk

Allt är en duk
Uppspänd hud
på ditt staffli
Måla upp allt i olja!
Fånga allt i smetigt flott
tills allt är inneslutet
i fett
bara en hinna
men känner man den inte
kan den lika gärna vara
ogenomtränglig
som stål
eller ingenting alls
bara luft
eller ånga
Fryst i en rörelse
förlängd till evighet
tills de berusade av evigt liv
blott oigenkännlighet vunnit
Försök blanda nyanser till att återskapa
allt du finner är framtid




Fri vers av olivia_skjöld
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-07-11 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

olivia_skjöld