Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spillt över allt

Någon har spillt kaffe
över alltihop
så att den bruna färgen
tagit över
och man inte längre ser
vad som står
men kanske
om man håller upp det mot lampan
kan man läsa igen?




Fri vers av olivia_skjöld
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-02-21 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

olivia_skjöld