Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig är den som.....



Att älska innebär att gråta mycket
Av lycka eller av sorg




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-03-27 09:40



Bookmark and Share


  glittertindra
så sant så sant... alla känslor ska finnas med...
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt