Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gick in i väggen....


Kris

Trött och ledsen
och besviken

tom
så fullständigt tom

Var är jag?
Strunt samma....
sov


Kaos
tankar som tävlar
att vara snabbast
drar
än hit än dit....
Allt har en baksida
Var är jag?
Varför?


Dimman ligger tät över sjön
bara strandkanten är klar
ser mina fötter.....
Vart kan de gå?
Ser mina tomma händer....
undrar vad dimman döljer


Luften är klar
dimman har lättat
jag ser horisonten
långt där borta
nu måste jag bara hitta vägen dit


Jag kan andas under vatten
jag kan allt jag vill
är inte rädd
kan vara trygg här
omsluten och vaggad av livet
och döden
är ingenting




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-03-27 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg