Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Förak och avsmak
är de fulaste ord jag vet

De ger ingen plats
för ursäkten

De ser inte
den goda kärnan

Jag har börjat känna
förakt och avsmak
jag är rädd




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-03-27 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg