Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gjord av bottle of pop och miranda_singer.


femstegsdikt - hårdrockskråkan

jag är en liten kråka
jag tycker om att bråka
varför ska man vara snäll
man borde höra lite gnäll
jag önskar man kunde lyssna på lite hårdrock




Fri vers av Miranda_singer
Läst 853 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-28 08:47



Bookmark and Share


  Marriz
Gör de då ! :D
2007-07-13

    fiile
Den va bra! :P haha
2007-04-08

    bottle of pop
haha
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer