Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla stjärna


Tyst viskar jag ditt namn

stjärna där på himlavalvet
glittrande i fjärran
från blåsvart natthimmel

Du,
ser mig från din högplatå
Jag,
ser när du blinkar till mig

Stilla viskar vi
godnatt till varann.




Fri vers av KristinaE
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-03-28 16:11



Bookmark and Share


  JR Rikard
Ännu ett fantastiskt alter från dig. Toppen
2007-04-07

  Mr G
En härlig dikt med en poetisk bild som ger mig
många intryck av förgängligheten.
Ett universum som speglar ett öde här på jorden,
Bra

Mr G
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE