Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är oänderlig


Att älska

Att älska

det är ett stort ord

starkt ord

Det är att utlämna sig

blir beroende

av den man älskar

Det är att vilja vara

alltid

känna

alltid

närhet

alltid vara i älskandets famn.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 594 gånger
Publicerad 2007-03-28 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström