Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal rulle i svart, vitt och grått

nånting går sönder
jag hör det krasa
långsamt mot golvet

jag tittar ner
på golvet
ligger mitt hjärta.

det slår fortfarande
men snabbare
som om det inte fanns tid

du sticker en kniv
rakt i det
vrider runt, runt flera varv

hånskrattar och kliver
rakt på, på mitt hjärta
sen skrattar du mera

jag ramlar, sakta
så det känns
i varenda rum och vrå

hjärtat slår
men inte jag
jag dör, långsamt

så du hinner med
att krossa det
mera, mera hela tiden

bit för bit
jag försvinner
allt tynar iväg, bort, bort.

sen dör jag
det är precis som
på filmer, fast gamla

svart, vitt och grått
som gamla filmer
Dör jag.




Fri vers av BaraSaraaa
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-28 21:58



Bookmark and Share


  Amina
en enorm känsla. illustratict, underbar dikt. Jag gillar den verkligen. Sara du utvecklas verkligen.puss
2007-03-30

  Neal
sÅ GRYMT !
2007-03-28

  Håkan Tendell
Förmedlar smärta.
Starkt och bra skrivet.
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

BaraSaraaa
BaraSaraaa