Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du
du är som en liten blomma
en blomma gjord av smör

Alltså en Smörblomma




Övriga genrer av Twitt
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-03-29 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twitt
Twitt