Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

femhundra flygmil



den slocknade
glöden

medan vi småsprang förbi åren
med tidsinställt hjärta
och själ av papp

du dina handleder dina ögonfransar till Indien
kunde tända mig
på avståndet
femhundra flygmil

nu skaver din smekning
som dåligt samvete

och blickarna tunga
som lastfartyg








Fri vers av Alfie M
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-03-29 20:55



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
\"nu skaver din smekning
som dåligt samvete

och blickarna tunga
som lastfartyg\"

Mmmmm!
2007-04-01

  Elin R
en mycket fin dikt.jag gillar att resetemat går igenom hela texten, särskilt i slutet.
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M