Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din återkomst, mitt fängelse

Dånade tystnad
ljuder av din återkomst

Förgångna skeden
ska sakta återvända
till en tid av frustration

Morgondagens befrielse
gryr bara för stunden

Glorifierade händelser
är ovärdigt fångade
i framtidens inbjudande gest

Försummad monolog
gläds åt upphittad
förmåga

Jag är fast i framtiden




Fri vers av aPorcupine
Läst 549 gånger
Publicerad 2007-05-05 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine