Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

femstegsdikt-6I

jag är en tjej i klass 6I

jag tycker vi är sjuka vi

varför är vi så knäppa

man borde nog peppa

jag önskar att vi vore lite normala




Fri vers av Miranda_singer
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-03-29 21:32



Bookmark and Share


    kawaiicookieuwu
NEEEEEJ! ..normal är väll inge bra?! O__ò
2007-07-13

    bottle of pop
man borde nog peppa hih
2007-03-30

    bottle of pop
haha
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer