Vissa ord vill man inte känna sig vid..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa ord vill man inte känna sig vid...


make love, not war

 

Bombarderat,

decimerat och

kapitulerat

 

Vapenvilor och

förhandlingar

 

I den vapenlösa

konflikt

står ord mot ord

 

Var finner vi freden?

 




Fri vers av Jer
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-03-30 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer