Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland känns helvetet så nära



Livet har sina små egenheter
dekadens och svår influens

Men det är utanpå

Inuti är livet som ett fyrverkeri
Fast i svartvitt

Utan en gnutta av hopp till färg
Varför kämpa när det inte hjälper

Och man slåss mot nåt som inte finns

Ändå är det där klart och tydligt
och jag fortsätter att streta vidare

Fast jag inte vill
Utan hopp till bättring och bot

Ibland är helvetet lite för nära




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-03-30 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt