Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My confession



Min största synd i livet är kexchoklad
Jag är som musen Oskar i Piff och Puff
Lukten är bedövande och jag lyfter
följer efter för att sen kasta det i mig
Med ångesten som följd
Men det är ju så jäkla gott




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-03-30 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt