Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg det

Säg det, viska det
jag vill höra det
Säg det, skrik det
som är sant
Säg det, väs det
när det är självklart
Säg det, säg det
\"det var du som gav upp\"




Fri vers av Nephlinea
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-03-30 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea