Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nostalgitripp...


Stenar, körsbärsträd och kanelbullar

Och jag minns tider
då du satt i körsbärsträdet
och kastade stenar
på mitt fönster
och så försvann
alla våra bekymmer
Och jag minns tider då
jag köpte en kanelbulle
eller två
och så försvann
all din ilska

Det är nya tider nu
Nedanför mitt fönster
finns inget körsbärsträd
och inga stenar heller, bara asfalt
På bageriet säljs
kanelbullar fortfarande
men du och även jag
tänker på vikten

Så hur ska vi
förstå varann
utan stenar, körsbärsträd
och kanelbullar?

Det är nya tider nu.




Fri vers av Annatengwall@hotmail.com
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-30 16:43



Bookmark and Share


  Attimi
På den tiden när känslotanken fortfarande var så full att en äggkopp av bekräftelse var nog att få den att svämma över.

Det är andra tider nu.

Snyggt; intimt och allmänmänskligt - liksom allt du hittills lagt upp (har läst mig neråt).

En applåd!
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Annatengwall@hotmail.com
Annatengwall@hotmail.com