Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Hel och odelad

Jag vill inte vara

en del utav
en del i helhet
en del i tvåsamhet

Jag vill vara

hel och odelad
helt ensam
helt enkelt

helt omöjligt?

Komplett utan
komplettering
utan behov
utav komplement

Jag vill ha dig
som en bonus

Räcker det?






Fri vers av Annatengwall@hotmail.com
Läst 488 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-04 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymt bra skrivet
som om man bara trycks framåt i texten..
Super!
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Annatengwall@hotmail.com
Annatengwall@hotmail.com