Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Lås in mig

Lås in mig
med dubblas lås
och
blockera dörren

Lås in mig
utan balkong,
ens en
fransk sådan

Lås in mig
men ge mig
ett fönster
som vetter åt
det förgångna

Lås in mig
men erbjud mig
utsikt
över framtiden

Lås in mig
i nuet
och låt mig
aldrig
komma ut




Fri vers av Annatengwall@hotmail.com
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-14 10:11



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Jag tycker om den här mycket. Diggar "inte ens en fransk".

Jag tycker att du är väldigt duktig.

x
2008-08-05

    LEXX
Oj, så fint skrivet!
2008-07-16

    ingvar VIP
Lås in mig i nuet med utsikt mot framtiden! En bra - och tänkvärd - dikt.
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Annatengwall@hotmail.com
Annatengwall@hotmail.com