Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, kom hit

Kom hit
du
som låter mig
vara liten
om jag vill
eller bara
blir

du

som vet att
jag inte går
sönder
men vill
hålla om mig
hålla i mig
hålla hårt
ändå

du

som tror mig
som håller kvar
om jag
säger att
jag också
är rädd
ibland

du

som tror mig
fastän
jag inte
säger det




Fri vers av Annatengwall@hotmail.com
Läst 480 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-16 22:32



Bookmark and Share


  friheten
Helt underbar!!!
2008-07-16

    en vanlig man
Innerlig och vacker! Applåd!
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Annatengwall@hotmail.com
Annatengwall@hotmail.com