Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Nivåskillnad

När du
stryker bort en hårslinga
från mitt ansikte

och lämnar den
precis bakom
mitt vänstra öra

placerar dina läppar
på området som
hårslingan
lämnat naket

känner jag
just precis det

hur du
stryker bort
lämnar
placerar



inget mer




Fri vers av Annatengwall@hotmail.com
Läst 536 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-31 20:16



Bookmark and Share


  Gin83
Otroligt bra
Sensuell och kärleksfull
Man verkligen känner den varma andningen mot halsen .
Superbra

2016-09-07

  Ollle
Intressant text, bryter av på ett oväntat sätt som väcker intresset!
2015-10-31

    Max Poisé
renodlad!
2009-11-20

  Elin Katten Lo VIP
En vacker text, du lyckas alltid skriva sådana texter jag önskar att jag skrev lite oftare. De blir sådära fina, och liksom ordengtliga, på ett bra sätt. Tycker mycket om denna!

E
2008-09-08

    Issand. VIP
mmmhm, denna var bra.
:)
2008-08-31

    en vanlig man
Elegant!!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Annatengwall@hotmail.com
Annatengwall@hotmail.com