Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid till låns



Tid finns det gott om sägs det
Min tid har snart runnit ut
Jag har inte gott om tid

Var har den tagit vägen all tid
Jag har inte slösat med den
Det har andra gjort

Snart är min era till ände
Och jag har inte hunnit med
Jag vill göra någonting viktigt

Nåt som betyder extra för mig
Och som ger mig mera tid
innan mitt tidevarv är till ända

Jag vill ha mera tid för att leva
Tid till att älska och resa
att hjälpa den som behöver

Om jag får lite tid tillbaka
ska jag använda den väl
Och alla får låna av min tid




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-03-30 20:47



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tid är tidlös.. att bruka till eget vals välnad...tid är personlig...
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt