Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskas

Om morgonen vaknar jag av din kyss i min handflata...

Om aftonen somnar jag med dina läppar i mitt hår...

Men ibland däremellan, dyrbart sällan,

möter dina ögon mina; och jag vet

att om du kunde skulle du hångla med min själ




Övriga genrer av Attimi
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-03-30 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi