Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp!

Var på din vakt mot
högt belånade ordföljder
pantsatta tankar




Övriga genrer av curt petersson
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-03-31 01:41



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Ja, den enda terminologi folk begriper dessa dagar är ju den ekonomiska, så det är bäst att snacka så folk förstår, fyndigt.
2007-04-10

    Maria Malm
Tack för de orden. Ska försöka akta mig.
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

curt petersson