Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den efterhärmliga naturen

I den av mig ihopkrattade hög med nerfallna höstfärger från min trädgårds
alla olika växter urskiljer jag bl a taxibilsgult, eldsläckarrött, puderbeige,
läppstiftsrosa, tomflaskegrönt, guldtackeockra, varningstriangelsorange,
trafiksignalsgrönt, datorgrått, skördetröskegulgrönt, metalliclila, tvålgult,
militärgrönt, bryggkaffeumbra, mässingsblåsgult, snusfönuftsbrunt...




Prosa (Prosapoesi) av curt petersson
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 03:42



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En skön eftertanke manade du fram.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

curt petersson