Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku nr 45

Ser en sorgmantel
jitterbugga med sin
nyckfulla skugga.




Bunden vers (Haiku) av curt petersson
Läst 464 gånger
Publicerad 2007-08-21 11:13



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Ett skönt ögonblick.
2008-09-21

  Gunwale VIP
Vackert...och lite kusligt!?
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

curt petersson