Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku nr 41

Är det någon som
har tid att vända på det?
Evighetsglaset.




Bunden vers (Haiku) av curt petersson
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-20 03:30



Bookmark and Share


  Anders P VIP
en fåfäng önskan. snyggt filosoferat.
2008-09-26

  Mangal VIP
Wow. Ett fniss flög fram. Strålande, målande och väl värt att fundera över.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

curt petersson