Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku nr 40

I drinken stiger
självtillitens pratbubblor
Brister vid ytan




Bunden vers (Haiku) av curt petersson
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-20 03:17



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Kanon! Du gör det så bra!
2008-09-21

  Gunwale VIP
Tänkvärd! Får fundera lite på vad bristningen gör med pratet... ;-)
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

curt petersson