Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku nr 44

Regnpölen speglar
sin egen tillblivelse
i varje droppe




Bunden vers (Haiku) av curt petersson
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-25 02:14



Bookmark and Share


  Anders P VIP
en mycket filosofisk haiku, en vattenpöl jag inte bottnar i
2008-09-26

  Gunwale VIP
Den här är helt utsökt. Dessutom älskar jag alla sorters pölar!
2007-07-27

    BetweenTheLines
den här är snygg,tycker jag,och ger en skön tillbakalutad känsla

nice,nice!
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

curt petersson