Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltför många stavelser...


Haiku nr 42

Vrider sig fårade
runt historien som
ekar av ihålighet.




Bunden vers (Haiku) av curt petersson
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-07-25 01:43



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Spännande.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

curt petersson