Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plopp-tanke (10)

 

 

Man vet aldrig

var lyckan kommer att slå in...




Övriga genrer av Szelest
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-03-31 15:19



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Oj... Ja! Varken var eller när... och det är bra med det! Man kan aldrig förlora hoppet;)
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig