Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå för....

Mitt hjärta är lätt fångat och lätt taget
Lätt stulet, lätt krossat
Låt mitt hjärta va, jag klarar inte mer

Enda sedan han tog mitt hjärta med lögner
Enda sedan jag fick reda på det…
Enda sedan då… har det varit dött…

Det har inte slagit för någon på länge
Det är hemskt att inte känna något
Det är hemskt att inte älska någon

Jag vill att det ska slå för någon
Vill att det ska slå för min älskade
Men min älskade… det vet jag inte vem det är
Jag vet inte, vill veta, vill älska han, vill att han ska älska mig

Men så länge det inte kan slå för han eftersom jag inte vet vem det är
Får det slå för familjen och vännerna.




Övriga genrer av MikaChan
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-03-31 19:16



Bookmark and Share


  Kixy
Du skriver mycket bra, jag älskar alla dina texter, vet inte varför bara gör det..
Se så ska du se att du hittar den rätta till sist det (LOVAR JAG) Att du gör..
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

MikaChan
MikaChan