Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ni inte kommenterar, vad är det då för mening att ni läser om allt jag skriver om/till mina änglasystrar och min änglapojke..?


Älskling, sötnos och underbara ängel

Jag försökte rädda dig
från att tro att du inte var en ängel
från att inte bli uppslukad av andras falska ord

Jag förklarade för er
hur änglar såg ut
vad dom gjorde för världen
varför dom vandrade på jorden
och att ni alla var änglar

Jag ville att ni skulle förstå
vad ni gjort för att förtjäna änglablod
att ni inte var egoistiska
och att ni betydde för mycket för världen omkring för att dö

Varför vägrade ni lyssna?
Varför försökte ni ta era liv?




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 957 gånger
Publicerad 2007-03-31 19:23



Bookmark and Share


  Anders P VIP
att vara som en ängel, altruistisk och godhjärtad innebär att man oskyddad utsätter sig för andras ondska och illvilja. Det frestar på i längden.
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx