Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur 2000 års dikter

När min yngsta dotter flyttade hemifrån  idag är hon 22 år.




Till min dotter

Till min dotter

Vad drömmer du om

min unga dotter

där du på tröskeln står

på den stora kärleken

eller 

 rikedom

som drömmen går. 

Vad drömmer du om

min unga dotter

när du nu mot vuxen livet går

på friheten

friheten att själv bestämma 

att över eget liv du rår.

Jag älskar dig

 min unga dotter

önskar

jag alltid kunde  

hålla din hand

men ensam måste du gå

du måste lära

på din väg

mot

vuxenlivets land.

 




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 451 gånger
Publicerad 2007-03-31 20:13



Bookmark and Share


  Eline.P
Så fint och kärleksfullt.
Omsorgen om barnen finns i våra hjärta. Alltid och.... alltid!
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström