Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sådetså!


oavsett

oavsett vad vi
gör,
ska jag alltid älska dig.

oavsett vad vi
gör,
kommer du alltid finnas hos mig.

oavsett vad som
händer,
finns du kvar i mitt hjärta.


älskade vännen min...




Fri vers av angel of tears
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-03-31 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears