Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tova, det handlar fan om dig! Hela tiden..


Anonym

tramp-, tramp-, trampa på mig,
jag är inte rädd längre.
det värsta har redan hänt
världsrekord kan man inte slå.
du kan inte slå mig.




Övriga genrer av misa
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-01 13:19



Bookmark and Share


    crapcat
den här var bra, tycker jag... känns äkta.
2007-05-18

    Detvaraldrigjag
få ord men så mycket <3
strongt:)me like bien
2007-04-21

  Amina
oj, verkligen jättebra. Jag funderar på att bokmärka, gör nog det. <3
2007-04-03

    Sushi
är hon idiot? det var bra i början med trampet.


sen sparar jag dej som skrivarvän
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa