Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plopp-tanke (13)

 

 

Man kan ge kärlek till någon

men man kan ej ta kärlek från någon

Den finns inom en

Bara dess ägare

kan bestämma

var den skall

få sin

plats

...




Övriga genrer av Szelest
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-04-01 14:51



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Ja, sant! Ibland ändå sticker den iväg och drar ägaren efter sig;)
2007-04-03

  Eline.P
Oj, här har du fått till ännu ett bevingat tänkespråk. Dina \"ploppar\" är fina att läsa.
2007-04-03

  Bodil Sandberg VIP
Ja du skriver många klokord...svulstiga ploppar...och de är alla bara att bejaka!!!
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig