Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek...


Plopp-tanke (14)

 

 

Man kan ge kärlek till någon

Då har man inte äganderätt till den längre




Övriga genrer av Szelest
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-04-01 14:54



Bookmark and Share


  Almagrundet
Fin-fint ploppat om kärleken!

\"If you love somebody, set them free\" (Sting)
2007-04-17

  Mangal VIP
Ja, så är det! Annars är det väl inte kärlek, utan bara ett försök till bytesaffär? Fina tankar du ger oss!
2007-04-06

  KonstigaKatter
Ja... gåvor är sådana... vi kan bara hoppas att DEN uppskattas...
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig