Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska han göra..



En ängel utan vingar skadad i huvet och bortglömd av livet
Fortsätter han att gå när hans inre är upprivet
Han fördriver tiden med tankar och poesi
Han snackar om saker som har hänt i hans liv
Han sluter sina ögon, faller in i sömnen
Möts av lyckan men väcks av drömmen
Hur länge ska hans liv sväva på lugnet
Han tar klivet framåt
Tittar över kanten, tittar upp mot himlen och lämnar marken
Han letar efter saker som han tappat
Han tänker på saker som han borde fattat..




Fri vers av mizzW
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-06 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mizzW