Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är..

Jag är han som kissar i det fria
jag är hon som stirrar på dig på bussen
Jag är den som bytt bäst-före-datum
på ditt mjölkpaket
Jag är han som skrattar i regnet
Jag är hon som lagt en hundskit
utanför din dörr
Jag är den som bäddat säck på ditt hotellrum
Jag är hon som spottat i ditt lösgodis
Jag är han som pratar i mobiltelefon på bion
Jag är den som alltid vet bättre än du
Jag är det hjulet på kundvagnen som trillat av
Jag är coca-colan under dina finskor
Jag är den som böjt dina persienner
när du vill stänga ute bakfyllan
Jag är hon som skrattar när du gråter
Jag är han som tog det sista toapappret
Jag är den dyra rödvinsfläcken på din skjorta
Jag är 2 biljetter till Rolling Stones du aldrig fick
Jag är hon som klarar alla korsord
Jag är han som hann före dig till trisslotten
Jag är allt det du nånsin velat vara
men aldrig klarat av.




Fri vers av Emma T. Åberg
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-04-01 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma T. Åberg
Emma T. Åberg