Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen

Glada miner
glada biceps
Min tunga träffar din
Vi skrattar
för du är som jag
och jag som du
tycker vi, just då

Ett ryck i ditt öga
en rörelse i tiden:
en förnimmelse
om vad som är vad
Att du gör som du vill
som du vill med mig

min elektricitet
är bara en produkt av en kvinna
dina triceps talar sanning
din svett lukar äkta
ditt hår är en profet

min kvinna blöder
hon älskar
dumdristigt
sköter om
tar hand om
är moder jord
förkroppsligad

så det är klart
att jag klarar mig

utan dig




Fri vers av Emma T. Åberg
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma T. Åberg
Emma T. Åberg