Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min lillebror i ett nötskal. Han är ett otroligt stöd, trots sin ringa ålder. :)


Min riddare i skinande rustning.

Sandra är ledsen. Det märks. Till och med lillebror ser.
- varför är du ledsen?

Det beror på många saker. Allt hon kan säga är:
- många människor är dumma med mig.

Lillebror ser undrade på henne.
- Vem då?

Alla, känns det som.
- mina lärare på skolan.

Då kommer lillebror till undsättning.
- Sandra, jag ska komma på din skola och skälla på dina lärare. Då blir dom jätterädda!

Hon kan inte låta bli att le. Värmen sprider sig i hjärtat och hon fäller en tår av lycka.

- Sandra, varför gråter du? Lillebror tar hennes hand.

- Nu är jag glad igen. Du är så söt, käre lillebror.
Fem år och ändå så mycket mognare än många andra.

- Jag tycker om dig, Sandra.




Fri vers av Veldin
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-04-01 21:04



Bookmark and Share


  glittertindra
Världens bästa lillebror... ;) En klok liten herre...
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Veldin
Veldin