Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan jag inte låta bli att fundera


If tomorrow never comes



Om imorgon inte fanns
skulle allt se annorlunda ut då?
Är jag fången på denna fläck
av tid och rum?
Hade jag haft en annan chans
eller skulle mitt liv ha tagit slut
om imorgon inte fanns?




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-04-01 21:13



Bookmark and Share


  Ronny Berk
dagen är nu... gårdagenär historia... o morgondagen är framtiden
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt