Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har du gjort idag?





Innan himlen sluter sitt mörka universum om mig

känner jag hur två dunlätta vingar

skyddande sluter sig mig i sin famn.

Dödens rike är ombonat och tryggt.

Livets resa är farlig och orättviss.
.
.
.
Processen är förståelsen med din uppgift här på jordelivet är meningen med livet...och döden.

Jag gav glädje till någon idag..sann glädje.




Fri vers av Maya
Läst 488 gånger
Publicerad 2007-04-01 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya