Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg


För att åter till livet väckas en dag





Jag flyr i mitt inre, bort ifrån allt,
för i verkliga livet, är allting så kallt.



Jag prövar att tänka, grubblar står i
lever ju egentligen i ljuv harmoni



Att tiden skall läka allas våra sår
Men faktiskt känns det som om det var i går



Med stor viljekraft och styrka i min själ
blundar jag för min ömma akilleshäl



Jag övervinner det allra svåraste hinder
Inget ord som mig någonsin binder



I mörker jag vandrar, kan inget se
Kanske en dag att jag åter kan le



Att sörja, älska och vila ett tag,
för att åter till livet väckas en dag

 

©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-02 11:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en viljetext med vackert rimsmide...
2007-04-02

  Daniela Linder
Vacker och fina rim. Hoppas du hittar ljuset igen.
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt